Persoonlijke gedenktekens

Met zorg ontworpen plaatsen van herinnering en herdenking bieden troost.

Ik begeleid jou en je familie met het ontwerp en de realisatie van een gepersonaliseerd grafmonument, urnmonument, gedenkplek of graftuin. Het kan van alles worden. Als iemand een gedenkplek wil die later helemaal wordt opgenomen door de natuur en verdwijnt, dan kan dat ook. De herinneringsplekken vertellen iemands levensverhaal. Het toont het karakter, de smaak, de levensstijl van een persoon en wat belangrijk voor hem of haar was.

Opdrachtgevers

Mijn opdrachtgevers zijn niet alleen de nabestaanden of bekenden van mensen die zijn overleden, maar ook mensen die bij leven hun uitvaart willen regelen. Bijvoorbeeld om degene die ze na hun sterven achterlaten, te ontzorgen.

Gemaakt voor de eeuwigheid

Ik werk samen met vaklieden met liefde voor hun vak en verstand van ambachtelijke processen. Zij begrijpen hoe belangrijk het is om met de juiste materialen de eeuwigheid te vangen.

Wat kun je verwachten?

Het begint met een telefoontje.

Hierna kom ik bij jou langs voor een vrijblijvende kennismaking. Vanuit Utrecht kan ik heel makkelijk alle windstreken van Nederland bestrijken.

Jij vertelt en ik luister.

Ik ontwerp samen met jou. Daarom is voor mij een ‘klik’ heel belangrijk. Ik kom ook langs om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. De sfeer in iemands huis, de keuze van de meubelen, de kleuren op de muren of het schaakbord op de bijzettafel zeggen veel over iemand. Het kenmerkt een persoon. Door al die indrukken tijdens het eerste bezoek, komen er beelden bij mij op. Die vormen uiteindelijk het ontwerp. 

Ontwerp op papier en uitvoering

Het eerste ontwerp bekijken wij samen. Ik schaaf bij waar nodig. Na een definitieve goedkeuring zorg ik dat het ontwerp wordt uitgevoerd. De materialen bepalen wij samen. Ik regel alle praktische zaken zoals vergunningen en de plaatsing. Hiervoor werk ik samen met vaklieden met liefde voor hun vak en verstand van ambachtelijke processen. Samen begrijpen wij hoe belangrijk het is om met de juiste materialen de eeuwigheid te vangen.

Wil jij meer weten? Neem gerust contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Prijzen

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom naar je toe en luister naar je wensen en ideeën. Dit bied ik kosteloos aan om eerst af te tasten of ik iets voor je kan betekenen én of het goed voelt voor jou.

Prijzen voor particuliere grafmonumenten en gedenktekens starten bij € 3500,00. Je krijgt hiervoor een persoonlijk en uniek ontwerp dat vakkundig wordt uitgevoerd en geplaatst. De offerte wordt in twee delen aangeboden.

  1. De eerste offerte is voor het creatieve proces, dat wil zeggen de ontwikkeling van het concept en de voorlopige ontwerptekening(en) die ik persoonlijk aan je presenteer. Hiervoor vraag ik een vast bedrag van € 1500,00. Na de presentatie stuur ik de ontwerptekeningen digitaal per e-mail naar je toe.

  2. Met de tekeningen van het voorlopige ontwerp onder mijn arm en met jou goedkeuring, kan ik prijzen aanvragen en ook de vergunning voor de plaatsing van het monument. Vervolgens krijg je van mij de tweede offerte voor de technische uitwerking, detaillering, uitvoeringskosten en plaatsing van het monument. Wat dit gaat kosten is grotendeels afhankelijk van de complexiteit, materialisatie- en uitvoeringskosten.

Bel me gerust om van gedachten te wisselen en om een afspraak in te plannen voor een eerste kennismaking. Mijn telefoonnummer is 06-43019589.

Enkele opdrachten uitgelicht


Contactgegevens

Ontwerpstudio Leonie Brinks
📞 06-43019589
info@leoniebrinks.nl

Postadres:
Laan van Minsweerd 5
3583 BA Utrecht

Studio:
Weerdsingel wz 33a
3513 BC  Utrecht